Η Mat Fashion διευρύνει το offering της στην κατηγορία «Home & Lifestyle», σχεδιάζοντας τη συλλογή Charisma, με επιλογές σε αρωματικά κεριά και diffusers. Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων και είναι εμπλουτισμένη με προϊόντα που θα προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης. Η νέα συλλογή Charisma περιλαμβάνει τέσσερα αρώματα χώρου, με τα αντίστοιχα αρωματικά κεριά τους. Μία premium συσκευασία έρχεται να ολοκληρώσει τη σειρά και να προσδώσει high quality αισθητική.
Το άρωμα Forest Escape είναι ξυλώδες και γεμάτο με κασμίρι στην καρδιά του και ισορροπεί με αρώματα ολίβανου, σανταλόξυλου και βανίλιας. Φέρνει βαθιά ηρεμία και την αρμονική ζεστασιά ενός δάσους στον χώρο.

Το άρωμα Aqua Grace είναι υδάτινο στην καρδιά του και ισορροπεί με αρώματα εσπεριδοειδών και μοσχολούλουδου. Φέρνει την ελευθερία και τη φρεσκάδα της θάλασσας μαζί με την ηρεμία του απέραντου γαλάζιου. Το άρωμα Blossom Spirit είναι φυλλώδες και λουλουδάτο στην καρδιά του και ισορροπεί με πράσινες νότες, αρώματα εσπεριδοειδών και κεχριμπαριού. Φέρνει αριστοκρατική κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Το άρωμα Garden Flair είναι λουλουδάτο και φρουτώδες στην καρδιά του και ισορροπεί με αρώματα αχλαδιού, μόσχου και κέδρου. Φέρνει τη φρεσκάδα ενός τροπικού τοπίου και τη γαλήνη ενός μυστικού κήπου.