Τα νέα σχέδια εμφανίζονται σε 11 διαφορετικά είδη ρουχισμού Η Boss ανακοινώνει το λανσάρισμα της δεύτερης συλλογής που δημιουργεί σε συνεργασία με το NBA, μετά την επιτυχία της πρώτης, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 επικεντρώνεται στα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων του NBA με την υπογραφή της Boss, ενώ τα νέα σχέδια εμφανίζονται σε 11 διαφορετικά είδη ρουχισμού, όπως hoodies, T-shirts, φούτερ, joggers, μπουφάν κ.α. Τα λογότυπα των Boston Celtics και των Dallas Mavericks έρχονται να προστεθούν στην περσινή σειρά των Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks και Toronto Raptors, μαζί με το επίσημο NBA Logoman.

Πρωταγωνιστές της καμπάνια για τη νέα κολεξιόν είναι ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA Klay Tompson και οι TikTokερς Cole Micek και Koby Lomax, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν από τον Philip-Daniel Ducasse, ενώ τη δημιουργική διεύθυνση ανέλαβε η RanaVerse. Η νέα συλλογή Boss & NBA Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Boss σε Ευρώπη και SEAPAC, στο boss.com, σε επιλεγμένα καταστήματα NBA Stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες χονδρικής.