Νέες, βελτιωμένες συνθέσεις ήρθαν στη σειρά σώματος Body Care της Youth Lab, για τη συνολική αντιμετώπιση προβλημάτων όπως αδυνάτισμα, μείωση πόντων, κυτταρίτιδα, χαλάρωση κ.λπ. Η συνδυαστική δράση του νέου, πόσιμου συμπληρώματος διατροφής Fit & Detox Drink, με τις βελτιωμένες συνθέσεις των προϊόντων σώματος, ορός αδυνατίσματος Cellulite Free Serum και κρέμα σύσφιξης και κατά των ραγάδων Firmness & Stretch Mark Cream, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας σώματος.

Το Πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής για αποτοξίνωση, διαχείριση βάρους και μείωση κατακράτησης υγρών διαθέτει συμπυκνωμένη φυτική φόρμουλα που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού μέσα σε 10 ημέρες. Με διουρητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δρα ευεργετικά στο ενδοκρινικό, γαστρεντερικό και ουροποιητικό σύστημα. Είναι ιδανική επιλογή για την έναρξη προγράμματος αδυνατίσματος. Το Cellulite Free Serum είναι δραστικός ορός αδυνατίσματος και καταπολέμησης και της πιο επίμονης κυτταρίτιδας. Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, εντείνει τη λιπόλυση και περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων στις πάσχουσες περιοχές.

Παράλληλα, επαναφέρει την ελαστικότητα, αφήνοντας το δέρμα λείο και σφριγηλό. Τέλος, η Firmness & Stretch Mark Cream είναι πλούσια κρέμα σώματος για σύσφιξη, αναδιαμόρφωση του περιγράμματος και με δράση κατά των ραγάδων. Σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος, βελτιώνει την ελαστικότητα, την υφή και την όψη του δέρματος, δίχως να αφήνει λιπαρότητα και κολλώδη αίσθηση. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Hondos Center και στο επίσημο eshop της Youth Lab.