Μετά την επιτυχία της αρχικής τους κυκλοφορίας, η Bershka παρουσιάζει την Bershka x Ssstuff, τη νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ssstuff. Η συνεργασία συνδυάζει τη δημιουργικότητα της Ssstuff με το ξεχωριστό στυλ της Bershka, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της μόδας και του χιούμορ. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από τις διακοπές στην παραλία, ενσωματώνοντας στοιχεία που προκαλούν νοσταλγία από το παρελθόν και προσμονή για τις επερχόμενες καλοκαιρινές ημέρες που βρίσκονται μπροστά μας.

Αποτελείται από 34 διαδραστικά κομμάτια εμπνευσμένα από όλα τα στοιχεία του καλοκαιριού, με ιδιαίτερη έμφαση στα κιτς στοιχεία της παραλίας και τα σουβενίρ. Τα κομμάτια διαθέτουν χαρακτηριστικά σλόγκαν από καταστήματα αναμνηστικών, υφές που μοιάζουν με πετσέτες, παγωτά και υποθαλάσσια μοτίβα, μεταξύ άλλων.
Επιπλέον, τηρώντας τη δέσμευσή τους για διαδραστικότητα, επιλεγμένα κομμάτια καλούν τους καταναλωτές να ασχοληθούν μαζί τους, όπως η πλεκτή «πετσέτα» που είναι περισσότερο από ένα αξεσουάρ, είναι μια πρόσκληση για μεταμόρφωση, επιτρέποντας στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό μπλουζάκι ή το δικό τους ζευγάρι κάλτσες και γιλέκο. Το δεύτερο κομμάτι της συλλογής είναι διαθέσιμο στο eshop της Bershka και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.