Με αφορμή τη νέα στρατηγική «Rethink New» του Persil, η Cambo συνέλαβε και σχεδίασε μία ενέργεια που θέτει νέους κανόνες στον χώρο της μόδας, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του καινούργιου και ευαισθητοποιώντας το κοινό για την υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης καταναλωτικής στάσης. Αναλογιζόμενη τη σύγχρονη πραγματικότητα στην βιομηχανία της μόδας, όπου το καινούργιο γίνεται αυτοσκοπός και οδηγεί στην εξάπλωση του fast fashion φαινομένου, πήρε τη λέξη «RENEW», την αντέστρεψε και δημιούργησε το WENEЯ: ένα limited edition brand που σκοπό είχε να τονίσει την ανάγκη για μεγαλύτερη βιωσιμότητα και να αναδείξει τη σημασία υιοθέτησης του slow fashion.

Για να το καταφέρει, συνεργάστηκε με τους MIRŌ. Το δημοφιλές designer duo αρχικά επισκέφθηκε καταστήματα με second-hand ρούχα και επέλεξε δεκάδες από αυτά, τα οποία ανανεώθηκαν με τη δύναμη του Persil για να μοιάζουν σαν καινούργια. Στη συνέχεια, οι MIRŌ έβαλαν σε πράξη τη σχεδιαστική τους δεινότητα και μεταποίησαν τα ρούχα, δημιουργώντας μία μοναδική βιώσιμη κολεξιόν. Το αφήγημα ολοκληρώθηκε μέσα από την digital επικοινωνία του Persil, που καλούσε τον κόσμο να επισκεφθεί το ειδικά σχεδιασμένο pop-up store που φιλοξενήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, για να ανακαλύψει high fashion δημιουργίες, σε πραγματικά low cost τιμές.

Στις δύο ημέρες λειτουργίας του pop-up store, δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου της μόδας και της ομορφιάς, influencers και fashion bloggers, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και το ευρύ κοινό, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν τις συλλεκτικές prêt-à-porter δημιουργίες των σχεδιαστών, που παρουσιάστηκαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές ως έργα τέχνης. Όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν στην Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, για τη στήριξη σπουδαστών και νέων σχεδιαστών που ασχολούνται ενεργά με τη βιώσιμη μόδα. Η οργάνωση και παραγωγή του pop-up store έγινε σε συνεργασία με τη Savvy Partners.