Την Πέμπτη 4 Απριλίου η YSL Beaute γιόρτασε την ομορφιά και τη λάμψη με ένα φαντασμαγορικό event που μονοπώλησε τα social media κι έγινε talk-of-the-town υπό την επιμέλεια της Newness Agency. «Ευχαριστούμε την YSL Beauty που μας εμπιστεύτηκε για αυτό το ξεχωριστό project» δήλωσε ο CEO του γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Newness Agency Γιάννης Λαγκώνας. Η ομάδα της Newness Agency μεταμόρφωσε για μια βραδιά το βιομηχανικό χώρο της Οδού Πειραιώς 260 σε ένα ατμοσφαιρικό night club, δημιουργώντας ένα παράλληλο σύμπαν beauty εκπλήξεων και fun εμπειριών.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν σε ένα διαδραστικό experience journey που αφύπνισε τη φαντασία και τις αισθήσεις – από το 180o backdrop με τους καθρέφτες, το Loveshine Room με τις νέες αφίξεις στα κραγιόν YSL και την Polaroid φωτογράφιση μέχρι το Digital Cave κι από το Make-up Corner όπου οι beauty experts του YSL επιμελήθηκαν ένα τελευταίο retouch και το Aroma Wall με τα νέα αρώματα του οίκου μέχρι το Birdeye video booth, για να φτάσουν στο dance floor.

Εκεί όλοι πήραν τις θέσεις τους για να διασκεδάσουν με ένα voguing show, απολαμβάνοντας signature cocktails και χορεύοντας στους ρυθμούς των Djs Myrophora και Yucatan. «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το YSL Beauty Light Club συγκέντρωσε το πιο edgy και fashion κοινό και δημιούργησε “θόρυβο”. Couture, αλλά και πειραματική, νεανική, αλλά και διαχρονική, η YSL Beauty υπογράφει πρωτοποριακές εμπειρίες που οδηγούν την αλλαγή στο χώρο της ομορφιάς», δηλώνει η ομάδα YSL Beauty.