Η μάρκα υγείας και νεότητας του δέρματος Dr.Age ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα των καλλυντικών προϊόντων της σειράς από την Φαρμασέρβ, μέσα από χώρους παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η καινοτομία της σειράς Dr.Age αφορά στην στόχευση συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών του δέρματος, με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, ανάλογα με την περιοχή του τριτημορίου του προσώπου στο οποίο εντοπίζεται. Η εφαρμογή της νέας αυτής γεωγραφίας του προσώπου στη δημιουργία της σειράς περιποίησης της Dr.Age, οδήγησε στη παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων, τα οποία χωρίζει σε δύο κατηγορίες: Σε εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν στο κάθε τριτημόριο χωριστά και σε προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο.

Η Ελληνική εταιρία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Φαρμασέρβ, εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age, τα οποία θα διατίθενται μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών – πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων- καθώς και χώρων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ιατρικής.