Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του For Her, ο Narciso Rodriguez εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο, σηματοδοτώντας μια ανατρεπτική και τολμηρή εποχή για τον κόσμο των αρωμάτων, με το λανσάρισμα του All of Me. Πρόκειται για ένα άρωμα που επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα για τη νέα γενιά και υμνεί την ατομικότητα και την αυτοέκφραση. Η εμμονή του σχεδιαστή με το τριαντάφυλλο, το πιο εμβληματικό λουλούδι στην αρωματοποιία, έγινε το σημείο εκκίνησης για την δημιουργία του αρώματος.

Οι δύο αρωματοποιοί Dora Baghriche και Daphné Bugey δημιούργησαν ένα λουλουδάτο άρωμα, συνδυάζοντας την εμβληματική μυρωδιά του τριαντάφυλλου με ακόμα ένα λουλούδι, το γεράνι, που παραδοσιακά δεν χρησιμοποιείται στη γυναικεία αρωματοποιία. Εκτός από τη συμφωνία τριαντάφυλλου-γερανιού, το άρωμα περιέχει μια πιο κρεμώδη συμφωνία από έξι διαφορετικές νότες του σπάνιου Αιγυπτιακού musc, δίνοντας στο άρωμα μια ξεχωριστή διάσταση- μία νέα musc συμφωνία που επανεφευρίσκει πλήρως τη χαρακτηριστική μυρωδιά του musc, που αποτελεί την υπογραφή του Narciso Rodriguez.

Η νέα μούσα του Narciso Rodriguez είναι η Μica Arganaraz, μοντέλο, καλλιτέχνης και ακτιβίστρια από την Αργεντινή, που αποτελεί το πρόσωπο της καμπάνιας. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο φωτογράφο Solve Sundsbo. Τα πέταλα ενός τριαντάφυλλου, αποκτούν ζωή καθώς ξεδιπλώνονται, χάρη στην παρτιτούρα του διάσημου συνθέτη Ludovico Einaudi. Τέλος, το πρισματικό μπουκάλι, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Narciso Rodriguez, διατηρεί το αρχιτεκτονικό του στυλ, ενώ συγχρόνως έχει μια θηλυκή ποιότητα στον σχεδιασμό. Το άρωμα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Notoscom.