Ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία της Adidas με την Beyoncé για τη συλλογή Adidas x Ivy Park, μέσα από το λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram. Στο teaser που ανήρτησε η εταιρεία στο λογαριασμό της, το οποίο ξεκινά με την ερώτηση «How do you flex?» παρουσιάζεται μια σειρά από μαγιό και κορμάκια σε φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση, όπως σέξι μπικίνι με κορδόνια, κομμάτια εμπνευσμένα από κορσέ και πολλά άλλα.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από sport-ready styles, όπως σορτς και μπλουζάκια με τις ρίγες της Adidas. Πριν την δημοσίευση του teaser είχε αναρτηθεί από την εταιρεία μια φωτογραφία από αίθουσα με βάρη, με το ίδιο τίτλο «How do you flex?» προϊδεάζοντας για την κυκλοφορία της νέα συλλογής, η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει.

Σημειώνεται, ότι το brand Ivy Park κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016 από το κατάστημα μόδας Topshop σε συνεργασία με τη Beyonce, η οποία δύο χρόνια αργότερα το ανέλαβε εξολοκλήρου. Η πρώτη συνεργασία της Beyonce με την Adidas για το Ivy Park έγινε τον Απρίλιο του 2019, ενώ το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Η τελευταία συλλογή Adidas x Ivy Park κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ονομάστηκε «Icy Park».

(Πηγή: FashionNetwork)