Η Trussardi Parfums κυκλοφορεί το Pure Jasmine Eau de Parfum, ως νέα προσθήκη στη συλλογή, την οποία αφιερώνει η εταιρεία στις αξίες της σύγχρονης θηλυκότητας. Το άρωμα δημιούργησαν οι Julie Massè και Violaine Collas, δύο νέες αρωματοποιοί του οίκου αιθερίων ελαίων Mane.

Οι αρωματοποιοί διαμόρφωσαν το άρωμα σύμφωνα με αρχές βιωσιμότητας, οι οποίες καλύπτουν από τη βιολογική καλλιέργεια των α’ υλών μέχρι την εξαγωγή οσφρητικών μορίων όπως το mugane, που είναι αυστηρά υποαλλεργικά, μη τοξικά και βιοδιασπώμενα. Στη συσκευασία ακολουθείται επίσης οικολογική στάση, με τη φιάλη να αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ η διαδικασία παραγωγής γυαλιού έχει χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση χάρη στη χρήση μιας τεχνολογίας που αυξάνει την ενεργειακή απόδοση κατά 20%.

Το κυλινδρικό εξωτερικό κουτί έχει πιστοποίηση FSC. Το νέο άρωμα ανήκει στην οικογένεια λευκών λουλουδιών chypre. Στις νότες κορυφής περιλαμβάνονται περγαμόντο, ακόρντο φρέσκου αλμυρού φιστικιού και νέρολι, στις νότες καρδιάς άνθος champaca, απόλυτο έλαιο γιασεμιού και mugane, το οποίο ενισχύει το γιασεμί, ενώ στις νότες βάσης από πατσουλί, σανταλόξυλο και βανίλια οφείλεται η μεγάλη διάρκεια του αρώματος. Τα αρώματα Trussardi εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Γρ. Σαράντης.