Νέο γυναικείο άρωμα στη σειρά For her λανσάρει η μάρκα Narciso Rodriguez, με όνομα Musc Noir Rose. Το Musc Noir Rose, πιο αισθησιακό και λιγότερο σκοτεινό από το For her Musc Noir, είναι κεχριμπαρένιο και λουλουδάτο, με μπουκέτο από τουμπερόζες, musc και δαμάσκηνο. Οι νότες κορυφής από ιταλικό έλαιο περγαμόντου και ροζ πιπέρι έρχονται σε αντίθεση με τη βάση από βανίλια και τη γήινη υφή του ινδονησιακού πατσουλί.

Το άρωμα παρουσιάζεται σε διάφανο ροζ μπουκάλι, ακολουθώντας τις αιχμηρές και καθαρές γραμμές της σειράς For her. Η αρωματοποιός Sonia Constant, δημιουργός του νέου αρώματος, δήλωσε σχετικά: «Ήθελα να δημιουργήσω μια πιο ανθισμένη έκδοση του Musc Noir. Γι’ αυτό επέλεξα να κάνω εντονότερο το τριαντάφυλλο και το γιασεμί με τη μεθυστική νότα της τουμπερόζας, αυξάνοντας παράλληλα τον αισθησιασμό με ανατολίτικο chypre».

Το Musc Noir Rose μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το Pure Musc για να ενισχυθούν τα άνθη πορτοκαλιάς, το γιασεμί και το ylang-ylang. Στην Ελλάδα η μάρκα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από τη Notos Com.