Η σουηδική μάρκα outdoor ρουχισμού και εξοπλισμού Fjällräven συνεργάζεται με το καλιφορνέζικο ποδηλατικό brand Specialized στη δημιουργία της βιώσιμης συλλογής με τίτλο The Great Nearby.

Η διαχρονικότητα, η λειτουργικότητα και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της Fjällräven, συναντούν την υψηλή αποδοτικότητα και την τεχνογνωσία της Specialized σε μια συλλογή που περιλαμβάνει τεχνικό ρουχισμό, όπως ισοθερμικά σορτς, t-shirts, παντελόνια, πανωφόρια και κάλτσες, ποδηλατικά προϊόντα και τσάντες, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε περιπέτεια στη φύση. Έχουν κατασκευαστεί από βιώσιμα υλικά, αφού τόσο η Fjällräven, όσο και η Specialized, δίνουν προτεραιότητα στη χρήση ανακυκλωµένων, βιολογικών και ανανεώσιµων υλικών.

Η συνεργασία αυτή βασίζεται στο κοινό όραμα των δυο brands για τη σημασία της επανασύνδεσης των ανθρώπων με τη φύση και τον ρόλο της στην ποιότητα ζωής, καθώς και την πεποίθηση ότι η περιπέτεια βρίσκεται κοντά μας. Στόχος της συλλογής είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσω της φύσης, παρέχοντας τον απαραίτητο ρουχισμό και τον σωστό ποδηλατικό εξοπλισμό για κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις.