H Adidas συνεχίζει να είναι δίπλα στις γυναίκες δρομείς με τις αναβαθμισμένες σειρές Ultraboost 22 και Solarglide 5. Η κυκλοφορία της νέας απόχρωσης του Ultraboost 22, καθώς και του ολοκαίνουργιου Solarglide 5, σηματοδοτούν την επόμενη φάση της δέσμευσης του brand προς τις γυναίκες δρομείς. Το Ultraboost 22 δημιουργήθηκε από γυναικεία ομάδα σχεδιασμού με στόχο να παρέχει 4% μεγαλύτερη απόδοση ενέργειας στο μπροστινό μέρος σε σχέση με το Ultraboost 21.

Για τον σχεδιασμό του αξιοποιήθηκαν οι ειδικές γνώσεις για τις γυναίκες, σε συνδυασμό με μια διαδικτυακή βάση δεδομένων ανατομίας με 1,2 εκατομμύρια σαρώσεις ποδιών. Η φόρμα του Solarglide 5 σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στα γυναικεία πόδια. Κατασκευασμένο με γνώμονα το καθημερινό τρέξιμο, διαθέτει Bubble Boost, μια ενδιάμεση σόλα που αποτελείται από εκατοντάδες κάψουλες Boost συγχωνευμένες και έτοιμες να «εκραγούν» παρέχοντας περισσότερη ενέργεια και ώθηση σε κάθε βήμα.

Και οι δύο εκδόσεις είναι αφιερωμένες στις γυναίκες δρομείς και πάνε ένα βήμα παραπέρα τη δέσμευση της εταιρείας ως προς το ασφαλές τρέξιμο των γυναικών. Διατίθενται στο adidas.gr, στα καταστήματα Adidas, καθώς και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.