Η Adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή αθλητικών bra με 43 σχέδια, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, ανάπτυξη και πολλαπλά στάδια δοκιμών. Διαπιστώνοντας ότι οι γυναικείες ανάγκες σε κατάλληλο αθλητικό στηθόδεσμο δεν εξυπηρετούνται επαρκώς, η εταιρεία συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, έναν από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ερευνητικούς οργανισμούς, για να αναδιαμορφώσει όλη τη συλλογή των αθλητικών εσωρούχων της.

Η νέα συλλογή καλύπτει καλύτερα τις εξειδικευμένες ανάγκες των γυναικείων σωμάτων σε διαφορετικά είδη προπονήσεων, καθώς εστιάζει στην κίνηση του στήθους κατά τη διάρκεια της άθλησης και τη σημασία της σωστής στήριξής του.

Στην Ελλάδα δοκίμασαν πρώτες τη συλλογή η Youtuber Δανάη Γεωργαντά, η αθλήτρια WBC Γεωργία Καλτσή, τα μοντέλα Παρασκευή Κερασιώτη και Καίτη Γκραμμά, η make-up artist & plus size model Κατερίνα Πεφτίτση, η αθλήτρια βόλεϊ & μοντέλο Αγάπη Brooks, μεταξύ άλλων. Η συλλογή διατίθεται στο adidas.gr, στα καταστήματα adidas, καθώς και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.