Ο μακιγιέρ Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής της Hermès beauty, διαδεχόμενος τον Jérôme Touron. Θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο της Hermès Parfum et Beauté και τον Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικό διευθυντή του ομίλου.

Σε δήλωσή της η Agnès de Villers αναφέρει: «Ως ειδικός στα χρώματα, τις υφές και τις κινήσεις που εκφράζουν και ανυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για την Hermès Beauté». Ο Dumas με τη σειρά του περιέγραψε τον Γρηγόρη Πυρπύλη ως μακιγιέρ και τεχνίτη που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας της Hermès Beauté.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Πυρπύλης δήλωσε ότι πάντα έβλεπε το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας όχι ως στόχο αλλά ως μέσο που προάγει την ευζωία. Ο οίκος Hermès, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην αγορά των αρωμάτων, μπήκε στο χώρο του μακιγιάζ το 2020, με την κυκλοφορία της συλλογής μακιγιάζ για τα χείλη Rouge Hermès, ενώ έκτοτε έχει εμπλουτίσει τη σειρά με ρουζ και βερνίκια νυχιών.

(Πηγή: WWD)