Η Envie Shoes, σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη, λανσάρει το 2ο drop της συλλογής της, Mairiboo For Envie FW21 που περιλαμβάνει 4 νέα σχέδια για τις γιορτές. Το πρώτο σχέδιο αφορά στα μποτάκια Satin High, με απαλή σατέν υφή στα must χρώματα της σεζόν, κυπαρισί, βαθύ μωβ και μαύρο.

Οι γόβες Highlighters, με λιτή, φινετσάτη γραμμή εμπνευσμένη από την δεκαετία των 60s, επανακυκλοφορούν σε νέο υλικό που λαμπυρίζει, χάρη στο glitter twist του υφάσματος όσο και στο χαρακτηριστικό διαμαντάκι της #MairibooForEnvie collection που στολίζει τους αστραγάλους. Οι γόβες Starry Night κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, ένα φωτεινό και γλυκό χρυσό, ένα απαστράπτον μαύρο και μια απόχρωση του μπλε που δίνει ιριδίζουσες αποχρώσεις, από ασημί και χρυσό μέχρι πράσινο.

Τελευταίο σχέδιο, η επανέκδοση της δημοφιλούς μπότας Bootylicious, σε 3 χρώματα, μπεζ-ροζ, ζεστό μπορντό και μαύρο. Με αυτές τις 4 προσθήκες, ολοκληρώνεται η συλλογή Mairiboo For Envie για τη φετινή σεζόν. Όπως και στην υπόλοιπη συλλογή, όλα τα σχέδια είναι κατασκευασμένα από vegan leather, ενώ οι κλασικοί δερμάτινοι πάτοι έχουν αντικατασταθεί με microfiber οικολογικό υλικό, βιοδιασπώμενο και αντιιδρωτικό για μεγαλύτερη άνεση και σεβασμό στο περιβάλλον.