H Dutz Eyewear παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021-2022, με πολλές πολύχρωμες τάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. Η συλλογή περιλαμβάνει χρώματα, όπως ηλιόλουστο κίτρινο, έντονο ροζ – φούξια, αειθαλή πράσινα, τολμηρό κόκκινο, ατέλειωτες αποχρώσεις του μπλέ, από το έντονο τυρκουάζ μέχρι την ξεθωριασμένη χροιά του τζιν, ζεστά πορτοκαλί και γήινα χρώματα, καθώς και εντυπωσιακά prints.

Οι σχεδιαστές της Dutz συνδυάζουν τα leopard prints με εντυπωσιακά χρώματα, όπως το κόκκινο και το φούξια, που ταιριάζουν με τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Ένα απόλυτο must για τη χειμερινή περίοδο είναι και οι ουδέτεροι φυσικοί τόνοι, γκριζαρισμένα παστέλ, μαλακό μπεζ, «dusty» ροζ, κίτρινο του γλυκάνισου και ανοιχτό καφέ.

Επιπλέον, η επιστροφή στο άσπρο-μαύρο, σε συνδυασμό με ριγέ σχέδια και μια πινελιά χρώματος, αποτελεί έναν συνδυασμό διαχρονικό. Σημειώνεται, ότι η ανδρική συλλογή της Dutz δημιουργεί τετράγωνους ή στρογγυλούς σκελετούς σε ουδέτερους πέτρινους και γκρι τόνους. Το γκρι χρώμα είναι διαχρονικό, και αποτελεί ιδανική βάση για συνδυασμούς με φωτεινά χρώματα, που δίνουν μια εντελώς νέα εμφάνιση.