Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 19:00, ξεκινούν αντίστοιχα ο 1ος και 2ος κύκλος του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενδυνάμωση των γυναικών της W.I.N. Hellas με την ευγενική Χορηγία του οίκου Yves Saint Laurent Beauty.

Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas, θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, θα παρέχεται δωρεάν και θα δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του.

Σημειώνεται ότι ο οίκος Yves Saint Laurent Beauty συνεργάζεται σε τοπικό επίπεδο με τον ΜΚΟ W.I.N. Hellas σε ένα πρόγραμμα που είναι δομημένο πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: να χρηματοδοτήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια, να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους του και να μοιραστεί το μήνυμα για τα 9 προειδοποιητικά σημάδια κακοποίησης με άνω των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Θεωρούμε καθήκον μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στον περιορισμό και την πρόληψη της ενδοσυντροφικής βίας και είναι τιμή μας να συνδράμουμε την WIN Hellas στο έργο της», λέει η Τόνια Γεωργιάδη, General Manager L’Oréal Luxe Hellas.