Το brand χειροποίητων τσαντών Miss Polyplexi, συνεχίζει για 3η χρονιά φέτος να υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού, «Αλμα Ζωής», και σχεδιάζει μια συλλεκτική πλεκτή ροζ τσάντα για να συνδράμει στο έργο του Συλλόγου.

Με το σύνθημα, #StrongerTogether, η Miss Polyplexi καλεί όλες τις γυναίκες «να προσφέρουν απλόχερα τη δύναμη τους και να ενωθούν σε μια γροθιά που θα νικήσει τη μάχη που δίνουν σήμερα όσες γυναίκες παλεύουν με τη συγκεκριμένη νόσο». Έτσι, από κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας Miss Polyplexi «Alma Rose Pink» που θα πραγματοποιείται, το 50% της αξίας της θα δωρίζεται στο Αλμα Ζωής, που έχει ως στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Η χειροποίητη τσάντα «Alma Rose Pink» έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη δημιουργό του brand, Βασιλική Θεοδώρου, διατίθεται σε ροζ τριανταφυλλένιο χρώμα και πλαισιώνεται από χρυσή μεταλλική διπλή αλυσίδα για να μπορεί να φορεθεί τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί. Το συγκεκριμένο design της τσάντας είναι το πιο αντιπροσωπευτικό και παράλληλα best-selling του brand, «ντυμένο» στα ροζ για το συγκεκριμένο σκοπό.