Μια νέα καμπάνια παρουσιάζει στην Ευρώπη η εταιρεία Timberland, η οποία έχει οικολογική προσέγγιση και εστιάζει κυρίως στους νέους και σε συγκεκριμένες κοινότητες. Η καμπάνια «My Community our Nature» αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης παγκόσμιας καμπάνιας της μάρκας, που ονομάζεται «Nature Needs Heroes» και έχει αποστολή να δώσει εφόδια και «να εμπνεύσει τη νέα γενιά, ώστε ο κόσμος να προχωρήσει μπροστά».

Για να το πετύχει αυτό, συνεργάστηκε με τέσσερις cultural leaders από διαφορετικές χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, οι οποίοι θα ηγηθούν διαφορετικών projects, τα οποία συνδέονται με την οικολογία και θα αναπτυχθούν σε συνεργασία με ταλαντούχους νέους. Με την ολοκλήρωση της καμπάνιας θα γίνει δημόσια ψηφοφορία για να αποφασιστεί ποια θα είναι τα νικητήρια projects.

H Timberland θα συνεργαστεί με τον τραγουδιστή Joy Crookes στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την παρουσιάστρια Aisha Vibes στη Γερμανία, με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας Antonio Dikele Distefano στην Ιταλία και με την Jeny Bsg, επαγγελματία χορεύτρια και χορογράφο στη Γαλλία. Για την περίοδο που θα τρέχει η καμπάνια, η Timberland θα κρατά 5 ευρώ από κάθε ζευγάρι μπότες Ray City και Originals Ultra που θα πωλείται και το ποσό θα δωριστεί στο νικητήριο έργο.

(Πηγή: FashionNetwork)