Η Victoria Secret παρουσίασε το πρώτο της σουτιέν μαστεκτομής, στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την κορυφαία σχεδιάστρια Stella McCartney, η οποία είναι γνωστή για την ευαισθητοποίησή της για τον καρκίνο του μαστού.

Το σουτιέν μαστεκτομής Body by Victoria είναι κατασκευασμένο με μαλακό ύφασμα και δαντέλα, χωρίς σύρμα και διαθέτει μια τσέπη στην εσωτερική επένδυση για την εφαρμογή επιθέματος. Το 100% των πωλήσεων των Body by Victoria που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, θα διατεθούν στο Global Fund for Women’s Cancers της Victoria Secret, για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού.

Η καμπάνια, η οποία στοχεύει στη μεγαλύτερη κατανόηση των κινδύνων του καρκίνου του μαστού και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, θα πραγματοποιηθεί όλο τον Οκτώβριο, θα «περάσει» σε όλα τα κανάλια της Victoria Secret, ενώ οι περισσότεροι από 25.000 συνεργάτες της εταιρείας θα λάβουν το υλικό και θα το διαδώσουν, ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος δυνατός αντίκτυπος του μηνύματος, σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

(Πηγή: FashionNetwork)