Στη συχνότητα του Star ξεκίνησε να προβάλλεται και φέτος το GNTM 4, ο διαγωνισμός μόδας για αγόρια και κορίτσια που έχουν ως φιλοδοξία να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Δύο από τους βασικούς χορηγούς μόδας και ομορφιάς του σόου, η Toi & Moi και η Dust + Cream το υποστηρίζουν για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, η Toi&moi ντύνει τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model παρακινώντας τα να αναδείξουν με αυτοπεποίθηση τον πιο δυναμικό τους εαυτό. Η φετινή συλλογή Toi&moi αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ντύνει τις πασαρέλες των μοντέλων στο πλατό της 4ης σεζόν.

Την ίδια στιγμή, η Toi&moi ντύνει αποκλειστικά τα μοντέλα μέσα στο σπίτι του GNTM, όπου μάλιστα τα κορίτσια θα δείχνουν τα key items της σεζόν με εναλλακτικές προτάσεις συνδυασμών. Αντίστοιχα, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Dust+Cream είναι η αποκλειστική χορηγός ομορφιάς και περιποίησης του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει και φέτος τη make up & face care επιμέλεια και φροντίδα σε όλο το ταξίδι, on-stage αλλά και backstage. Η Dust+Cream θα παρέχει καθόλη τη διάρκεια των επεισοδίων και των θεματικών ενοτήτων, τα top προϊόντα που έχουν επιλεγεί ειδικά για το show, αλλά κι ό,τι χρειάζεται για την πλήρη περιποίηση κοριτσιών και αγοριών.