H Aveda λανσάρει τα νέα botanical kinetics serums, μια σύνθεση τριών προϊόντων που προσφέρουν στοχευμένα skin care αποτελέσματα, ενισχυμένα με τη δύναμη φυτικών συστατικών. Η σειρά botanical kinetics serums χρησιμοποιεί μία σύνθεση από βλαστοκύτταρα και οξέα φυτών, που επιλέγονται για τη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν.

Ειδικότερα, το serum botanical kinetics intense hydrator βοηθά την επιδερμίδα με ξηρή υφή και εμφανείς λεπτές γραμμές, αφού αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ενισχύει το προστατευτικό στρώμα λιπιδίων του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

Το botanical kinetics instant luminizer βοηθά τα κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια να αναζωογονηθούν και την επιδερμίδα να αποκτήσει λαμπερή, λεία όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Τέλος το botanical kinetics pore refiner προσφέρει ισορροπημένη υφή στην επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά το μέγεθος των πόρων.

Τα botanical kinetics serums είναι κατασκευασμένα από 97% φυσικά προερχόμενα, cruelty free και vegan συστατικά, οι συσκευασίες κατασκευάζονται με 90% post-consumer recycled fiber, ενώ η γυάλινη φιάλη είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται από 100% ηλιακή και αιολική ενέργεια μέσω πιστώσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειάς και αντισταθμίσεων άνθρακα. Η συλλογή botanical kinetics serums είναι διαθέσιμη στο aveda.gr.