Το δικό του στίγμα έχει δώσει στην εταιρεία Hunter ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Paolo Porta, ο οποίος έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ενίσχυση του ESG. Η πρώτη του μεγάλη καμπάνια επικεντρώνεται στους ανθρώπους που παλεύουν για έναν «σκοπό» στις κοινότητες που ανήκουν και μέσω αυτού δείχνει προς ποια κατεύθυνση έχει στόχο να οδηγήσει την εταιρεία. Η νέα καμπάνια της Hunter, με τίτλο «For the World Outside», θέλει να παρουσιάσει το ρόλο που έχει παίξει η εταιρεία στην «καθημερινή εξερεύνηση» για πάνω από 160 χρόνια και να αναδείξει τους ανθρώπους «που θα επαναπροσδιορίσουν το brand για τις επόμενες γενιές».

Το καλοκαίρι, ο Paolo Porta παρουσίασε το Hunter Protect, τον οδικό χάρτη βιωσιμότητας του brand και περιέγραψε ως νέους πυλώνες της εταιρείας τη φύση, τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την κληρονομιά και την προστασία». Σε ότι αφορά την καμπάνια, προβάλλει επτά πολύ διαφορετικά άτομα που κάνουν την «καλή» δουλειά τους, φορώντας μπότες Hunter Original Wellington, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων είναι η σχέση τους με τη φύση και η επιθυμία τους να επηρεάσουν τον κόσμο με θετικό τρόπο.

Το brand χαρακτήρισε καθέναν από τους επτά αυτούς ανθρώπους ως «καθημερινούς ηγέτες που κάνουν σημαντική δουλειά για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να δημιουργήσουν αλλαγές μέσω της σύνδεσής τους με τη φύση και την κοινότητα». Ο CEO της Hunter στοχεύει επίσης στην επανατοποθέτηση του brand ως «η κορυφαία βρετανική μάρκα υπαίθριου τρόπου ζωής» που έχει ουσιαστική σύνδεση με τη φύση και δημιουργεί μπότες όχι μόνο για τις βροχερές μέρες, αλλά για κάθε εποχή και για κάθε συνθήκη.

(Πηγή: WWD)