Η Victoria Beckham συνεργάζεται με τη Reebok, με στόχο τη δημιουργία της Drop Five συλλογής, που περιλαμβάνει fashion κομμάτια ιδανικά σχεδιασμένα για να μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι και τη βόλτα, αλλά και το αντίστροφο. Οι ουδέτεροι τόνοι αποτελούν τις βασικές αποχρώσεις της συλλογής σε συνδυασμό με το άσπρο και το μαύρο, ενώ το απαλό ροζ και μωβ χρώμα προσδίδουν μία γυναικεία νότα.

Με στόχο τη δημιουργία ευέλικτων fashion κομματιών, η συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και cropped bomber jackets αεροπορικού τύπου και cargo backpacks σε δυναμικά χρώματα. Ακόμα, κάθε ρούχο της συλλογής υιοθετεί μία μίνιμαλ, structured προσέγγιση όπως τα running shorts, το cropped puffer jacket και το νέο αδιάβροχο Anorak. Το Tennis Dress προσφέρει άνεση και κάλυψη, επιτρέποντας στους αθλητές να κινηθούν ελεύθερα, ενώ τη σειρά ολοκληρώνει ένα set τριών κομματιών χωρίς ραφές, που προσδίδουν ευκολία και απλότητα σε κάθε workout.

Τα leggings με τις ribbed λεπτομέρειες κολακεύουν το σώμα, ενώ το cropped French Terry hoodie είναι σχεδιασμένο για post-training look. Τέλος, η Drop 5 συλλογή περιέχει τα κλασικά sneakers της Reebok, Zig Kinetica, Rapide και Club C, επανασχεδιασμένα από τη Victoria Beckham. Η Reebok x Victoria Beckham Drop Five συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.reebok.com/gr/victoria_beckham και στο victoriabeckham.com.