Η εταιρεία διαχείρισης του David Beckham βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του joint venture Seven Global, αγοράζοντας το μερίδιο που κατέχει σε αυτήν η Global Brands Group, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι συνομιλίες των δύο πλευρών βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά αν υπάρξει συμφωνία, η David Beckham Ventures Limited (DBVL) θα γίνει ο μοναδικός ή ο μέτοχος πλειοψηφίας του joint venture Seven Global.

H Seven Global ιδρύθηκε το 2015 και διαχειρίζεται τις μακροχρόνιες εμπορικές συνεργασίες του Beckham, όπως με την Adidas και την Tudor που ανήκει στη Rolex, καθώς και τη συμφωνία με τα γυαλιά Safilo και το brand αρωμάτων Coty.

Η Global Brands Group κατέχει σήμερα το 49% του joint venture Seven Global, το οποίο συμβάλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα κέρδη της. Σύμφωνα με το Sky News, πηγές που γνωρίζουν το θέμα, ανέφεραν ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και ότι η αγορά του μεριδίου από τη Global Brands Group θα μπορούσε να κοστίσει στον Beckham περί τα 29 εκατ. λίρες (ή 40 εκατ. δολάρια).

(Πηγή: FashionNetwork)