Με motto «Indulge in Xmas Magic», η Sugarfree παρουσιάζει τη «The Holiday Collection», την πρώτη χριστουγεννιάτικη σειρά του brand που περιλαµβάνει γυναικεία αλλά και παιδικά σχέδια, αποκλειστικά για κορίτσια. To µοντέρνο, αισθησιακό eveningwear συναντάει την πιο πολυτελή εκδοχή του leisurewear σε µια εορταστική capsule συλλογή που εστιάζει στο σήµα κατατεθέν της Sugarfree, το velour.   

Με έµφαση στο εµβληµατικό ύφασµα του brand, η νέα συλλογή κινείται στους τόνους των metallics, του κόκκινου και του µαύρου, ενώ πολυτελή στοιχεία όπως τα στρας, το τούλι και το vinyl αναδεικνύουν το εορταστικό πνεύµα της σειράς. Η συλλογή περιλαµβάνει τις κλασικές βελουτέ φόρµες της Sugarfree, µίνι bodycon φορέµατα σε glitter ή κόκκινο και µαύρο velour, βελουτέ bodies αλλά και σέξι bandeau, ζεβρέ one-shoulder top και ψηλόµεσα harem pants.  

Στους τόνους του κόκκινου και του µαύρου κινείται επίσης και η παιδική εορταστική σειρά µόνο για κορίτσια, µε «dress like mom» σχέδια όπως βελουτέ φόρµες, σορτσάκια, peter-pan µπλούζες, hoodies, jogger pants και  φούστες µε τούλι.