O όμιλος FF Group φέρνει στην Ευρώπη τα καταστήματα Kendall+Kylie. Στη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ του ομίλου FF Group και της εταιρείας ICB (International Celebrity Brands) προβλέπεται ότι ο όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το πρώτο monobrand κατάστημα Kendall+Kylie στην Ευρώπη ανοίγει από τον όμιλο FF Group και συγκεκριμένα στην Σόφια τον Μάιο 2021 στο Ring Mall, ενώ τον Σεπτέμβρη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του και το δεύτερο ομώνυμο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Το lifestyle brand Kendall+Kylie δημιουργήθηκε από τις παγκοσμίου φήμης influencers και style icons, Kendall και Kylie Jenner το 2012, ενώ οι συλλογές του περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης με athleisure, denim, πανωφόρια, t-shirt, παντελόνια, σορτς, φούστες, φορέματα και πλεκτά, αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες και γυαλιά ηλίου, swimwear, beachwear, underwear και homewear. Στα δύο νέα καταστήματα θα διατίθενται τόσο οι συλλογές K+K White Collection, που απευθύνονται σε νεανικό κοινό, καθώς και η πιο σύγχρονη σειρά Black Label Collection.

Το brand Kendall+Kylie διαθέτει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, καθώς και στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα (Μacy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales κ.ά.) σε Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία και ξεκίνησε το franchise με καταστήματα Κ+Κ στην Doha, Abu Dhabi και σύντομα στο Dubai.