To Καλλιμάρμαρο Στάδιο ζήτησε τελικά ο οίκος Dior προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεφιλέ του για την Cruise Collection 2022. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου και, εφόσον ο οίκος πάρει τις σχετικές άδειες, θα παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο τη συλλογή του, η οποία φέρει έντονο ελληνικό άρωμα, καθώς εμπνέεται και τιμά τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου, το event θα παρουσιάσει επίσης τη δημιουργικότητα καλλιτεχνών και ραφτών της χώρας μας, όπως έχει γίνει και σε περιπτώσεις άλλων προορισμών όπου έχει παρουσιάσει τις resort συλλογές του, όπως το Λέτσε της Ιταλίας και το Μαρακές.
Παράλληλα, τα μοντέλα του οίκου σχεδιάζεται να φωτογραφηθούν σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της χώρα μας, μεταξύ των οποίων και η Ακρόπολη. Τα αιτήματα για την παραχώρηση των χώρων της επίδειξης αλλά και των φωτογραφήσεων έχουν ήδη καταθεθεί και το θέμα του Καλλιμαρμάρου θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες στο Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ενώ το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) είναι το αρμόδιο για να δώσει άδεια φωτογράφισης.