Η Zara κάνει την είσοδό της στον κλάδο της ομορφιάς, λανσάροντας τόσο στα καταστήματα όσο και στην online αγορά της, την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή καλλυντικών. Η συλλογή διαθέτει προϊόντα μακιγιάζ σε βιώσιμες συσκευασίες, που προτάσσουν το inclusion, ταιριάζουν σε κάθε τύπο και χρώμα δέρματος και απευθύνονται σε όλα τα φύλα, τις ηλικίες και τα προσωπικά στυλ.

Η νέα «συνειδητά μοναδική» συλλογή μακιγιάζ «Zara Beauty», που είναι σχεδιασμένη από τη Βρετανίδα make-up artist Diane Kendal, περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, σε μια γκάμα χρωμάτων που ξεπερνούν τα 130, ενώ όλα τα προϊόντα διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Η συσκευασία της συλλογής είναι κομψή, σε λευκό χρώμα κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ και πολλά από τα προϊόντα μακιγιάζ βρίσκονται σε θήκες που μπορούν να επαναχρησημοποιηθούν. Η συλλογή Zara Beauty είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Κίνα, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Το λανσάρισμα στη Μέση Ανατολή για γίνει Ιούνιο του 2021.

(Πηγη: The Industry Fashion)