Μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως συγκαταλέγονται πέντε ελληνικά καταστήματα της μάρκας καλλυντικών Kiko Milano. Ανάμεσα σε αυτά, το flagship store στο The Mall Athens που αναρριχήθηκε στην 1η θέση μεταξύ όλων των δικαιοδόχων. Επιπλέον, τα καταστήματα στο Mediterranean Cosmos, στη Γλυφάδα, στο River West και στην Πάτρα εξασφάλισαν κατατάξεις μεταξύ των 135 κορυφαίων θέσεων παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα του Franchising του Ομίλου Φάις σε διεθνή κλίμακα. Η Kiko Milano διανέμεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Fais στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η Goldie Πανωβλέπη, Commercial Director της Kiko Milano για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, δήλωσε στο Fashion Daily: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το εξαιρετικό performance των καταστημάτων μας καθώς είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης μας προς τη συνεχή ανάπτυξη, την καινοτομία, το σεβασμό στο περιβάλλον και την κορυφαίου επιπέδου εξυπηρέτηση. Η παρουσία της Kiko στην Ελλάδα έχει επαναπροσδιορίσει το σκηνικό του beauty market, μέσα από τη ευρεία γκάμα της σε make-up και Skincare προϊόντα, με στόχο κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική και να εκφράζει ελεύθερα την προσωπικότητα της. Με την κορυφαία ποιότητα και πρωτοποριακή σύνθεση των προϊόντων μας και τη φιλική προσέγγιση της μάρκας προς τον πελάτη,
η Kiko Milano έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων των beauty fans και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα love brands του beauty industry».