Η Boss παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη συλλογή Fall/Winter 2023, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια σειρά από κορυφαίους stars και σημαντικούς ambassadors που παρουσιάζουν τις ιστορίες που τους κάνουν «Boss». Οι Naomi Campbell, Maluma, Lee Minho, Gigi Hadid, Khaby Lame και Matteo Berrettini πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια, η οποία προβάλλει μια πιο προσωπική πλευρά στις ιστορίες τους.

Επιπλέον, συστήνει τον quarterback του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Patrick Mahomes και τη Βρετανίδα ηθοποιό, Suki Waterhouse, ως νέους πρεσβευτές του brand. Μικρής διάρκειας, ασπρόμαυρα βίντεο ρίχνουν τα φώτα της δημοσιότητας στους πρωταγωνιστές της καμπάνιας. Η συλλογή Fall/Winter 2023 αποτελείται από έναν συνδυασμό εκλεπτυσμένων υφών που εκπέμπουν μια χαλαρή προσέγγιση, ενσωματώνοντας παράλληλα το ήθος της Boss, του αυτοπροσδιορισμού και του ξεχωριστού tailoring.

Στυλ υψηλής αισθητικής με μια ρετρό-μοντέρνα αίσθηση, χρώματα που ξεχωρίζουν και prints εμπνευσμένα από τη φύση, αναμειγνύονται με την εμβληματική παλέτα του brand του μαύρου, λευκού και camel. Επίσης, κυριαρχεί ένα φάσμα γκρι αποχρώσεων. Η προσέγγιση της νέας καμπάνιας, που φωτογραφήθηκε από τον Mikael Jansson υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Trey Laird, προβάλλει ένα ευαίσθητο προφίλ των celebrities, ενώ παραμένει προσηλωμένη στον βασικό στόχο του Ομίλου Hugo Boss να ενισχύσει την παγκόσμια απήχηση των brands του.