Η Oriflame λανσάρει τη Novage+, µια πλήρως εξατοµικευµένη σειρά περιποίησης που έχει σχεδιαστεί µε Bio Activating Tεχνολογίες, που µεγιστοποιούν τις δυνατότητες της ίδιας της επιδερµίδας να αποκαθίσταται, να επανορθώνεται και να ενδυναµώνεται από µόνη της. Η Novage+ παρέχει φαρµακοκαλλυντική απόδοση ενώ είναι ήπια µε την επιδερµίδα και τη φύση χαρή στις Bio Activating Τεχνολογίες. Η σειρά είναι σχεδιασµένη µε 11 Bio Activating Τεχνολογίες. Κάθε σετ περιλαµβάνει έως και 9 από αυτές, συµπεριλαµβανοµένων 4 πατενταρισµένων.

Η πλήρης ρουτίνα 4 βηµάτων αποτελείται από 5 προϊόντα: καθαριστικό, serum, κρέµα µατιών, κρέµα ηµέρας και κρέµα νύχτας. Κάθε βήµα της ρουτίνας παίζει το δικό της ρόλο και υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα. Τα σετ Novage+ προσφέρουν 7 φορές αποτελεσµατικότερη δράση και τα πρώτα αντιγηραντικά αποτελέσµατα σε 2 εβδοµάδες.
Παράλληλα, η Oriflame παρουσιάζει το Εργαλείο Ψηφιακής ∆ιάγνωσης Επιδερµίδας, μία εφαρµογή τεχνητής νοηµοσύνης που προσφέρει µια πλήρη ανάλυση της επιδερµίδας και συστήνει το κατάλληλο σετ προσαρµοσµένο στη µοναδικότητα της κάθε επιδερµίδας.