Η Admiral γιόρτασε τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων του σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω, στις 7, 8 και 9 Απριλίου, σε ένα τριήμερο με happenings, εκπτώσεις και εκλεκτούς καλεσμένους που επισκέφτηκαν τα καταστήματα.
Το opening event των καταστημάτων σηματοδότησε και την είσοδο τους στην νέα φιλοσοφία και αισθητική της εταιρείας. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, όπως οι Κατερίνα Στικούδη, Mente Fuerte, Μαρία Αντωνά, Χριστίνα Βραχάλη, Μαρία-Λουΐζα Βούρου, Πέτρος Γκαϊδατζής, Έφη Γκουλή, Ευαγγελία Φράγκου και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ Α.Σ Απολλώνιου.
Για κάθε μέρα των εγκαινίων, ομάδα χορευτών χόρεψε στα βήματα της Zumba, ενώ τη μουσική είχε ανέλαβε ο δημοφιλής DJ, Μιχάλης Καλφαγιάννης. Ειδικά για το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που παρέπεμπε σε στούντιο φωτογράφισης, ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος φωτογράφισε όσους θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία μιας στουντιακής φωτογράφισης, με Admiral outfits.
Σημειώνεται ότι, το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρεία Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια.