Η Supergoop! λανσάρεται στην Ευρώπη, από τα Sephora. Πρόκειται για ένα brand καλλυντικών lifestyle αφιερωμένo στο SPF, το οποίο έχει χτίσει τη φήμη του ως ειδικός στο SPF μέσα από 15 χρόνια ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και συνταγών που κάνουν ευχάριστη την καθημερινή χρήση SPF. Η Supergoop! ιδρύθηκε από τη Holly Thaggard, μητέρα και πρώην δασκάλα, η οποία παθιάστηκε με το SPF όταν μια στενή της φίλη διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος σε ηλικία 29 ετών.

Έμαθε ότι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους καρκίνου και ότι ο κίνδυνος εμφάνισης μπορεί να μειωθεί φορώντας αντηλιακό. Τα περισσότερα σημάδια γήρανσης του δέρματος προκαλούνται από τον ήλιο, επομένως η Holly Thaggard ξεκίνησε να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος για το αντηλιακό, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης δέρματος με καινοτόμες φόρμουλες SPF και προσεγμένα συστατικά.

Για παράδειγμα, το best-seller Unseen Sunscreen είναι ένα καθημερινό προϊόν περιποίησης δέρματος με 100% αόρατη, ελαφριά φόρμουλα που μπορεί να φορεθεί ως primer μακιγιάζ ή μόνο του για τέλειa επιδερμίδα με φυσικό φινίρισμα. Από την κυκλοφορία της το 2005, η αποστολή της Supergoop! ήταν να αλλάξει τους μύθους των καταναλωτών σχετικά με το SPF, όπως η αντίληψη ότι είναι ένα εποχιακό προϊόν.

Ανακαλύπτοντας ότι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν SPF είναι γιατί δεν αισθάνονται καλά στο δέρμα τους, η Holly Thaggard ξεκίνησε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται το αντηλιακό. Έτσι δημιούργησε καινοτόμες καλλυντικές φόρμουλες που είναι ευχάριστες στη χρήση, κάνοντας τη χρήση αντηλιακού ένα προσιτό τελετουργικό για όλους.Τα προϊόντα λανσάρονται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες ως μέρος του «Next Big Thing» της Sephora αυτή την άνοιξη, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.