Η Acqua di Parma παρουσιάζει το Colonia Limited Edition designed by Samuel Ross – μια επανερμηνεία του signature μπουκαλιού του αρώματος από το SR_A, το industrial design studio του Ross στο Λονδίνο. Ως o πρώτος καρπός μιας τριετούς συνεργασίας ανάμεσα στην Acqua di Parma και το SR_A, το εμβληματικό Colonia – το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση Design Miami – είναι ένα καλλιτεχνικό παιχνίδι πάνω στη δυαδικότητα.

Ως project που συνδυάζει την παράδοση με την ανανέωση, το Colonia Limited Edition designed by Samuel Ross ανακατεύει ξανά τους σχεδιαστικούς κώδικες του Οίκου, για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο σχέδιο. Το Colonia Limited Edition, designed by Samuel Ross, γιορτάζει τη διαχρονικότητα της signature ευωδιάς του, η οποία έχει μείνει ακριβώς η ίδια για πάνω από 100 χρόνια. Η ερμηνεία του Colonia από τον Samuel Ross είναι μια ωδή στο παρελθόν μέσα από τη σύγχρονη οπτική του, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα όραμα του μέλλοντος.

Ο αστικός μπρουταλισμός του Λονδίνου εκφράζεται μέσα από ένα ματ, έντονο κίτρινο που απορροφά το φως.
Το άρωμα θα αποκαλυφθεί μέσα από μια σειρά retail σημείων σε όλο τον κόσμο, σχεδιασμένων από το SR_A και την Acqua di Parma. Από ματ αλουμινένια ράφια μέχρι χρωματιστά στοιχεία «ντυμένα» με επίστρωση πούδρας, ο υλικός κόσμος αποτίνει φόρο τιμής στο βιομηχανικό design, ενώ η χρήση του χρώματος δίνει νεανική ζωντάνια και ανεβάζει την ένταση στο παραδοσιακό retail μοντέλο. Κάθε σημείο είναι μια In Real Life εμπειρία shopping στην online εποχή. Δημιουργημένο στην Ιταλία, το Acqua di Parma Colonia Limited Edition, designed by Samuel Ross, κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 15 Μαρτίου.