Ο καθηγητής Bob Khanna, ιδιοκτήτης του DrBK Training Institute στην Αγγλία και Πρόεδρος της International Academy of Advanced Facial Aesthetics (IAAFA), για πρώτη φορά έρχεται στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας το Σάββατο 18 Μαρτίου, σε 200 Έλληνες γιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, τη φιλοσοφία της τεχνικής του Facial Artistry Concept, θα αναδείξει τις βασισμένες σε αυτή τεχνικές του αλλά και θα συστήσει τις καινοτόμες τεχνολογίες των νέων σειρών Pluryal Biofillers και Pluryal Densifiers.

Το συμπόσιο με τίτλο When Science meets Artistry, διοργανώνει η εταιρεία Lancy, με σκοπό να αναδείξει τα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής που εξασφαλίζονται όταν η επιστήμη συνδυάζεται με κορυφαίες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η τεχνολογία HPN η οποία ανήκει στην Αναγεννητική ιατρική και η καινοτόμος Βιοτεχνολογία Matricyal 3D, που θεωρούνται το μέλλον της Αισθητικής Ιατρικής.

Και οι δύο ακολουθούν τη φιλοσοφία Pro-aging (και όχι την Anti-aging που επικρατούσε μέχρι σήμερα) δηλαδή το να μπορούν οι άνθρωποι σε οποιαδήποτε ηλικία να δείχνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η Lancy είναι μια εταιρεία με καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα Αισθητικής Ιατρικής, επίσημος αντιπρόσωπος του brand dermal filler, Restylane, στην Ελλάδα αλλά και του premium brand Pluryal.