Το Bioten λανσάρει τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά Nutricalcium, καλώντας όλες τις γυναίκες να αναδείξουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και να δουν την ηλικία τους σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η νέα αντιρυτιδική σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση και στη µετά την εµµηνόπαυση περίοδο, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των αλλαγών που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ορμονικής γήρανσης, καθώς ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Η νέα σειρά Bioten Nutricalcium περιέχει ασβέστιο που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και προωθεί την αναγέννηση του δέρματος.

Η Βιταμίνη Β5 που περιέχει η σύνθεση συμβάλλει στη βελτίωση της λάμψης του δέρματος, ενώ το FemiGen+, ένα συστατικό βιοτεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Χάρη στη σειρά, η ξηρότητα και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά και η ελαστικότητα βελτιώνεται σημαντικά. Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και ορό ενδυνάμωσης και σύσφιξης, και διατίθεται ήδη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και το διαφημιστικό λανσάρισμα της σειράς, με καμπάνια που υπογράφει η Soho Square. Πρόκειται για νέα συνεργασία της διαφημιστικής με τη μάρκα Bioten και συνολικά με τον όμιλο Σαράντης. Εταιρεία παραγωγής είναι η Play Productions και τα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα, ενώ το τηλεοπτικό θα προβληθεί σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος Σαράντη με τη μάρκα Bioten. Η καμπάνια, εκτός από την τηλεόραση, τρέχει και σε digital.