Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία ξεκίνησε μεγάλη καμπάνια για την Αισθητική Δερματολογία, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, επικοινωνώντας την απενοχοποίηση της ανάγκης για ομορφιά, το εύρος των πράξεων της Αισθητικής Δερματολογίας, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να έχουν αυτές οι εφαρμογές.
Μήνυμα της καμπάνιας είναι το «Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον δερματολόγο σου».
Η καμπάνια προβάλλεται σε στάσεις λεωφορείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης. Παράλληλα, θα τρέξει ψηφιακά με posts, video-posts και stories μέσω των social media, και με banners στο Google.

Επίσης μέσω videos «Ρώτα τον Δερματολόγο» που θα προβληθούν στο κανάλι του YouTube και στη σελίδα στο Facebook της ΕΔΑΕ. Και τέλος, η καμπάνια, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες της Αισθητικής Δερματολογίας, θα φιλοξενηθούν στον ιστότοπο της ΕΔΑΕ. Η καμπάνια διεξάγεται με την υποστήριξη των Μεγάλων Χορηγών, Skinceuti-cals και La Roche-Posay και των Υποστηρικτών, Vichy και CeraVe.