Η Sephora πραγματοποίησε στις 18/11 το re-opening του εμβληματικού της καταστή-ματος στην Ερμού, με εντυπωσιακό event. Το κατάστημα μεγέθους 350 τ.μ. προσφέρει omnichannel αγοραστική εμπειρία και αποτελεί το 3ο ανανεωμένο concept store που συνδυά-ζει την τεχνολογία και την παροχή καινοτόμων εμπειριών στις κατηγορίες makeup, fragrance, skincare και haircare. Αφού κόπηκε η συμβολική κορδέλα εγκαινίων, ομάδα χορευτών πραγμα-τοποίησε flash mob, προσκαλώντας τους περα-στικούς να εισέλθουν στο κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέ-θηκαν celebrities, influencers και εκπρόσωποι του Τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο makeup point που μετονομάστηκε σε Beauty Hub, καθώς και όλα τα νέα λανσαρίσματα στην κατηγορία αυτή, αλλά και τις νέες υπηρεσίες όπως τα beauty classes και makeup services. Στο Skincare Bar, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν υπη-ρεσίες όπως η δωρεάν διάγνωση δέρματος, ενώ στο τμήμα Fragrance διατίθεται υπηρεσία fragrance engraving.

«Η ομάδα μας είναι πολύ περήφανη με την άφιξη του νέου Sephora concept store, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στο beauty shopping και προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες στους πιστούς κατα-ναλωτές τους. Το σημερινό event μας έδωσε την πιο υπέροχη αφορμή να παρουσιάσουμε τα νέα λανσαρίσματα των πιο αγαπητών exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που μας στηρίζουν σταθερά», δήλωσε η Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της εταιρείας.