Η Darphin παρουσιάζει το Intral Inner Youth Rescue Serum, νέα και βελτιωμένη σύνθεση που συνδυάζει ενισχυμένα βοτανικά συστατικά με προηγμένη τεχνολογία, σε ελαφριά και απορρoφήσιμη υφή, με 84% φυσικής προέλευσης συστατικά. Ως τώρα ήταν γνωστό ότι η ευαισθησία εμφανιζόταν σε 2 στάδια: στο πρώτο, η επιδερμίδα ενεργοποιεί συναγερμούς λόγω της έκθεσης σε εξωτερικούς παράγοντες και στο δεύτερο, εμφανίζονται χαρακτηριστικά σημάδια βλάβης, που οδηγούν σε διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ένα ακόμη στάδιο, κατά το οποίο η επιδερμίδα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή λιπιδίων, τα οποία καταπολεμούν τους ερεθισμούς που μπορούν να επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας. Προλαμβάνοντας και διορθώνοντας την ευαισθησία σε όλα τα στάδια, το Intral Inner Youth Rescue Serum μειώνει τους ερεθισμούς και συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς όψης, της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Περιέχει BioC6, συνδυασμό συστατικών όπως παιώνια, κράταιγος, χαμομήλι, πανθενόλη, πολυσακχαρίτες και pink rock rose, που στοχεύει στη μείωση της ευαισθησίας κατά 97% και σύμπλεγμα Pro Complex με ρεσβερατρόλη και σαλικυλικό οξύ για ενίσχυση της παραγωγής των φυσικών λιπιδίων κατά 34%. Η βιοδιαθεσιμότητα των δύο αυτών δραστικών ενισχύεται από την τεχνολογία βιο-βελτιστοποιητών. Το προϊόν είναι δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες και κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Διανέμεται στην Ελλάδα από την Estée Lauder Ελλάς.