Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η επίδειξη Φ/Χ 2022 του Βασίλη Ζούλια, με τίτλο «The Swans», στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας και με σκοπό τη στήριξη της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Η επίδειξη πργαμτοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο οποίος για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ως πασαρέλα.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Pericles Kondylatos, με έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε για το show φουτουριστικά κοσμήματα, ενώ τα μοντέλα φορούσαν επίσης ρολόγια από τις συλλογές Chronomat, Navitimer και Super Ocean Heritage της Breitling, προτιμώντας σχέδια από χρυσό 18Κ, με διαμάντια στη στεφάνη και φίλντισι στα καντράν, αλλά και σπορ επιλογές σε ατσάλι με μπρασελέ ή λουράκι από καουτσούκ. Η Προέδρος της Ελπίδας Youth, Μαριάννα Λαιμού, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τη διοργάνωση και τον σχεδιαστή για την έμπρακτη στήριξη.

Παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 άτομα, με επίτιμη προσκεκλημένη την Αριάνα Ροκφέλερ. Μοντέλα όπως οι Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Αναστασία Περράκη, Έστερ Μαστρόγιαννη και Γαία Μερκούρη έδειξαν ασπρόμαυρες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, ενώ προκειμένου να δοθεί και το μήνυμα κατάργησης των διακρίσεων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμμετείχε σε επίδειξη μόδας γυναίκα με διαβήτη τύπου 1. Επρόκειτο για το μοντέλο Ξανθή Τζερεφού που περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre της Abbott, που απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του τρυπήματος στα δάχτυλα.