Η Concept Communication Strategies συνεχίζει ως το PR agency του Glami, της πανευρωπαϊκής μηχανής αναζήτησης προϊόντων μόδας, για τη διαμόρφωση της στρατηγικής επικοινωνίας στις Β2Β και B2C ενέργειες στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει υπηρεσίες Media Relations, Media Buying, Influencers Marketing και Event Management. Η Μαρία Μεϊντάνη, Senior Account Manager της Concept, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδεχόμαστε ξανά στο portfolio μας το Glami.

Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας, η εμπιστοσύνη που συνεχίζει να επιδεικνύει το Glami στην Concept PR επισφραγίζει τη σύνδεσή μας με μία από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες μόδας παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένες για την επέκταση των δημιουργικών ενεργειών μας που στόχο έχουν την ανάδειξη του Glami σε leading προορισμό μόδας και κορυφαίο trend για τους πιο ενημερωμένους shoppers».

Το Glami, παράλληλα, εξαγόρασε το δημοφιλές ιταλικό fashion aggregator Stileo, ενισχύοντας τη θέση του ως μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές πλατφόρμες αναζήτησης μόδας. Με την εξαγορά αυτή, το Glami και το Stileo δημιουργούν μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μόδας στην Ευρώπη, με παρουσία σε 14 αγορές, περισσότερους από 47 εκατ. μηνιαίους επισκέπτες, οι οποίοι δημιουργούν πάνω από 500.000 παραγγελίες μηνιαία στα συνεργαζόμενα e-shops, φιλοδοξώντας να ανεβούν στο 1 εκατ.. Προς το παρόν, το Stileo διατηρεί την τρέχουσα επωνυμία του, ενώ σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογική του πλατφόρμα σε εκείνη του Glami μέσα στον Ιούλιο του 2022.