Ο οίκος Gucci ανακοίνωσε ότι ο νεότερος δημιουργικός συνεργάτης του είναι ο μουσικός Harry Styles και ελπίζει ότι η συνεργασία θα ωθήσει το megabrand του ομίλου Kering σε ακόμη πιο φιλόδοξες πωλήσεις, χάρη στο στοιχείο του καινούριου και στη δύναμη της διασημότητας. Ο 28χρονος τραγουδιστής και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Alessandro Michele συνδημιούργησαν συλλογή με 25 σύνολα η οποία θα διατεθεί προς πώληση στο δίκτυο καταστημάτων της μάρκας τον Οκτώβριο.

Η ανδρική συλλογή, με έμφαση στην καλή ραφή και με στόχο τα πλήθη των millennial θαυμαστών του Harry Styles ονομάστηκε HA HA HA, αντλώντας από τα αρχικά των ονομάτων Harry και Alessandro. Αναμειγνύει κλασικά αγγλικά και ιταλικά υφάσματα με εκκεντρικά τυπωμένα pyjama sets, πουκάμισα, αλλά και T-shirts με τη στάμπα του «grumpy bear» που από κοινού ο Harry Styles και ο Alessandro Michele επέλεξαν ως μονόγραμμα της συνεργασίας.

Ο Harry Styles έχει πολύ πιστό κοινό και περισσότερους από 45 εκατ. ακολούθους στο Instagram. Σύμφωνα με τον Alessandro Michele, το κοινό αυτό παρακολουθεί όλο και περισσότερο τα θέματα μόδας και ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για αυτά που φοράει ο τραγουδιστής.

(Πηγή: Voguebusiness.com)