Η εταιρεία επιχειρηµατικής επικοινωνίας Boussias διοργανώνει για 3η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Vegan Awards, µε στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτοµία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle. Τα Vegan Awards 2023 θα εστιάσουν στη νέα αυτή βιοµηχανία τροφίµων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ατομικής υγιεινής, συµπληρωµάτων διατροφής, απορρυπαντικών, ρούχων και αξεσουάρ από τον ευρύτερο χώρο της µόδας, όλα µε πιστοποιήσεις vegan.

Στόχος των βραβείων είναι να προβάλουν τις vegan εταιρείες και start-ups και να επιβραβεύσουν το σύνολο των υπηρεσιών που σταδιακά δημιουργούν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Πρόεδρος θα είναι η Αναστασία Ψειρίδου, Οικονομολόγος PhD (Cambridge), Επίκ. Καθ. Παντείου Πανεπιστημίου, Plant Based Nutrition Certificate Graduate, συν-συγγραφέας του βιβλίου «Σώζοντας τον πλανήτη», Επιστ. Σύμβουλος Vegan Times. Την κριτική επιτροπή αποτελούν διακεκριµένοι πανεπιστηµιακοί, θεσµικοί παράγοντες, επιστήµονες και δηµοσιογράφοι από τον χώρο του βιγκανισµού. Tα Vegan Awards 2023 αποτελούν μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών από τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του vegan lifestyle. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.veganawards.gr.