Η σειρά αντιηλιακών Photoderm της Bioderma ανανεώνεται και ενισχύεται, με 2 νέα προϊόντα: το Photoderm Lait Ultra SPF50+ ακόμη και για πολύ ευαίσθητο δέρμα και το Photoderm M SPF50+ για ευαίσθητο δέρμα με σημάδια υπερμελάγχρωσης, καφέ κηλίδες, μάσκα εγκυμοσύνης. Τα νέα προϊόντα σχεδιάστηκαν με την τεχνολογία Sun Active Defense, για υψηλή αντιηλιακή προστασία, ενισχυμένη κατά των ακτίνων UVA.

Το Lait Ultra SPF50+ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο δέρμα, καθώς αυξάνει κατά 24% την προστασία της άμυνας του ανοσοποιητικού του δέρματος και κατά 26% την προστασία από το οξειδωτικό στρες. Είναι κατάλληλο για μωρά από 12 μηνών, παιδιά, ενήλικες, αλλά και για ασθενείς που ακολουθούν ογκολογικές θεραπείες. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στον ιδρώτα και την άμμο, ενώ εφαρμόζεται εύκολα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα.

Εξασφαλίζει 8ωρη ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα. Το Photoderm M SPF50+ προσφέρει μεγάλη προστασία από το μπλε φως, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση χρωστικών ουσιών και την ενισχυμένη προστασία από την ακτινοβολία UVA. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις και η προστασία μπλε φωτός κυμαίνεται μεταξύ 61-66%, ανάλογα με την απόχρωση. Κατάλληλο για ευαίσθητο και μεικτό προς λιπαρό δέρμα, δεν τσούζει τα μάτια, σέβεται τα υδάτινα οικοσυστήματα, είναι ανθεκτικό στη ζέστη και την υψηλή υγρασία, ενώ δεν περιέχει άρωμα. Τα προϊόντα Bioderma διατίθενται στην Ελλάδα από τη Naos.