Σύμφωνα με δεδομένα του Hey Discount, οι αναζητήσεις για το άρωμα Dior Sauvage, του οποίου πρόσωπο είναι ο Johnny Depp, αυξήθηκαν δραματικά το διάστημα που μεσολάβησε από την έναρξη της δίκης Johnny Depp κατά Amber Heard. Μέσα σε μόλις έναν μήνα, οι αναζητήσεις στο Google αυξήθηκαν κατά 48%, από 823.000 αναζητήσεις τον Μάρτιο σε 1,2 εκατομμύρια τον Απρίλιο. Οι θεάσεις στο TikTok αυξήθηκαν κατά 63% τις εβδομάδες που ακολούθησαν την έναρξη της δίκης, φθάνοντας τις 209 εκατομμύρια θεάσεις συνολικά, με το άρωμα να έχει πλέον τα περισσότερα views στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι το Sauvage είναι τώρα το δεύτερο πιο δημοφιλές άρωμα παγκοσμίως σε αναζητήσεις Google και social media συνολικά, με πρώτο το Baccarat Rouge 540 του οίκου Francis Kurkdjian. Ο Johnny Depp έγινε πρόσωπο του Sauvage όταν αυτό κυκλοφόρησε το 2015 ,ενώ ο οίκος Dior επέδειξε σταθερή υποστήριξη στον ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

To Sauvage αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα brands αρωμάτων διεθνώς, καθώς το 2021 αναδείχτηκε κορυφαίο σε πωλήσεις παγκοσμίως, μεταξύ ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων, σύμφωνα με τον οίκο Dior. Η σειρά του περιλαμβάνει το Eau De Toilette, το Eau De Parfum και το Parfum, καθώς και πιο πρόσφατα, το Elixir. Τέλος, το 2021, το Sauvage εγκαινίασε μια νέα γενιά αρωμάτων Dior, που βαδίζουν στον δρόμο της βιωσιμότητας, αφού έχουν σχεδιαστεί, για να επιδέχονται ανταλλακτικό.

(Πηγή: Wwd.com)