Για 8η συνεχή χρονιά, πιστή στο ραντεβού της με το fashion & beauty industry, επιστρέφει φέτος από το Fashion Daily η premium, έντυπη, συλλεκτική έκδοση «Best in Fashion 2022», η οποία αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα και δημιουργικά brands και τις πρακτικές τους.

Η έκδοση καλύπτει τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τα λανσαρίσματα του τελευταίου έτους, έως και τον Μάιο 2022. Η ανάδειξη και επιβράβευση των πιο δημιουργικών και καινοτόμων brands και των πρακτικών τους πραγματοποιείται, όπως πάντα, στις ενότητες Best in Fashion, Best in Beauty και Best in Retail και γίνεται βάσει δημοσιογραφικών κριτηρίων και με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Fashion Daily, μέσα από την ειδησεογραφία που καλύπτει.

Η έκδοση διανέμεται στοχευμένα σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων των κλάδων Fashion, Beauty & Retail, σε στελέχη επικοινωνίας και media, σε δημοσιογράφους, fashion & beauty editors, bloggers και θεσμικούς φορείς της αγοράς. Επίσης, σε στοχευμένα συνέδρια και events της Boussias Communications, στην Athens Exclusive Designers Week, καθώς και στα μεγαλύτερα κλαδικά events της ελληνικής Fashion & Beauty βιομηχανίας. H έκδοση θα κυκλοφορήσει και σε digital μορφή και θα σταλεί σε συνδρομητές, συνεργάτες και δημοσιογράφους, με direct καμπάνια.