Μετά τo κραγιόν SuperStay Matte Ink, η Maybelline New York παρουσιάζει το SuperStay Vinyl Ink, καινοτόμο υγρό κραγιόν μακράς διάρκειας, με έντονο vinyl χρώμα που δεν ξεθωριάζει, δεν κολλάει και δεν δημιουργεί γραμμές.

Το νέο προϊόν προσφέρει απόδοση μακράς διάρκειας με δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά: η τεχνολογία Vinyl Ink συνδυάζει το Color Lock Complex με τις συμπυκνωμένες χρωστικές με επικάλυψη ελαίου, σε αυτήν την ελαφριά vegan σύνθεση, ενώ το flocked tip πινέλο εφαρμογής εξασφαλίζει έντονο χρώμα με μία κίνηση. To νέο SuperStay Vinyl Ink είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη, διαρκεί έως και 16 ώρες, έχει λαμπερό τελείωμα που δεν μεταφέρεται. Διατίθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις. Το προϊόν παρουσιάστηκε και σε κόκκινο χαλί πρόσφατα, στο Met Gala, από τη Gigi Hadid.

Το μακιγιάζ του μοντέλου επιμελήθηκε η Global Brand Ambassador της Maybelline New York Erin Parsons, με έμφαση στα χείλη και hero προϊόν το SuperStay Vinyl Ink Liquid Lip Color. Η μακιγιέζ άντλησε την έμπνευσή της από το γυαλιστερό βινύλ σύνολο του μοντέλου και εστίασε σε ένα λαμπερό, δίχρωμο αποτέλεσμα στα χείλη, διατηρώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σε φυσικούς τόνους. Συγκεκριμένα, συνδύασε τις αποχρώσεις Wicked στα εξωτερικά σημεία και Red-Hot στο κέντρο των χειλιών. Η Maybelline New York διανέμεται στην Ελλάδα από τη L’Oréal Hellas.