Ο οίκος Louis Vuitton θα διαθέσει τον Ιούνιο εννέα εκδοχές του Nike Air Force 1, σχεδιασμένες από τον Virgil Abloh. Ήδη δέχεται προπαραγγελίες για τα σχέδια, μεταξύ των οποίων ένα ολόλευκο, ένα μαύρο σουέντ, ένα μεταλλικό χρυσό και ένα πολύχρωμο, σε ψηλή και χαμηλή εκδοχή, τα οποία θα τιμώνται 2.000-2.500 ευρώ. Τα υποδήματα κατασκευάστηκαν στη Βενετία με δέρματα και λοιπά υλικά του οίκου.

Ο Virgil Abloh συνεργαζόταν με τη Nike ήδη από το 2016 και έφερε σταδιακά αυτές τις συνεργασίες στον LVMH από το 2018, όταν προσελήφθη. Επίσης τον Ιούνιο, στις 28, θα κυκλοφορήσει η συλλογή Nike από τον Jacquemus, ο οποίος άρχισε να επικοινωνεί το λανσάρισμα στο Instagram τη Δευτέρα. Η σειρά θα διατεθεί αρχικά στο e-shop του σχεδιαστή και στη συνέχεια παγκοσμίως στο δίκτυο της Nike.

Η συλλογή επανερμηνεύει γυναικεία αθλητικά ρούχα και παπούτσια, με μινιμαλιστικό ύφος, αισθησιακές λεπτομέρειες και ουδέτερα χρώματα, ενώ στα υποδήματα θα περιλαμβάνεται και το αγαπημένο του Jacquemus Nike Humara. Ο σχεδιαστής δήλωσε ότι ήταν σημαντικό να είναι η συλλογή κατάλληλη για όλα τα σώματα και να αποτελεί φυσικό κράμα του στυλ Jacquemus με την απόδοση Nike.

(Πηγή: Wwd.com)